Wedding - Moments in Life

“De wijze waarop Louise ons op ons gemak stelde en in staat is geweest om alle emoties van onze dag op een unieke manier vast te leggen is prachtig. Bedankt voor alles.” 

Wilbert & Evelien

Een goede foto is zoveel meer dan ‘alleen een foto’. Goede foto’s raken je, nemen je mee naar dat moment en vertellen verhalen die het waard zijn om herinnert te worden. Verhalen van de connectie tussen momenten, mensen en emoties. Verhalen die je de sfeer laten proeven en liefde laten voelen. Verhalen die veel meer vertellen dan alleen hoe mooi alles was die dag.

Tenminste, dat is mijn overtuiging… Die van jullie ook? Dan zou ik het ontzettend tof vinden om jullie te mogen ontmoeten en jullie verhaal te vertellen!

Komen jullie op de koffie om te kletsen over jullie bruiloft?

Werkwijze

Wedding - Moments in Life

Kennismaking

Bij mij thuis of bij jullie aan tafel. Liever via Skype? Ook geen probleem. Ik neem jullie bruiloft namelijk niet aan zonder jullie gezien te hebben.

Graag wil ik zeker weten dat het goed zit met de “klik” en wederzijds vertrouwen. Dat daar een gezellige avond/ dagdeel aan vast zit met een hapje en drankje vind ik dan ook zeker geen straf. Ik leer jullie namelijk heel graag kennen en hoor graag alles over jullie grote dag.

Globaal spreken we de dag door en help ik jullie graag op weg. Al mag wat mij betreft de planning een dag van te voren nog over de kop gegooid worden (bij wijze van), want ik maak toch geen andere afspraken op jullie grote dag. Het liefste hoor ik alles over jullie en jullie liefde voor elkaar. Dat is wat mij betreft belangrijker dan een strakke planning.

Wedding - Moments in Life

De grote dag

Kom ik samen met mijn tweede fotograaf en leggen wij alles vast vanuit een uniek perspectief. Dit is ook meteen de reden waarom wij jullie vertrouwen nodig hebben, want onze foto’s gaan veel verder dan het standaard verhaal dat iedereen wel kent.

Wij vertellen namelijk jullie verhaal.

Wij zorgen er altijd voor dat we ruim op tijd aanwezig zijn zodat we rustig kunnen starten en doen mee met alles wat er die dag gebeurt. Zo leggen we alle momenten – klein, groot, mooi, grappig, emotioneel, rauw, uniek, enz… – vast die we zien.

Het liefst komen wij de hele dag zodat we het complete verhaal kunnen vertellen, maar we zijn al vanaf 6 aaneengesloten uren te boeken.

Wedding - Moments in Life

Na afloop

Gaan jullie lekker genieten van elkaar en ga ik druk aan de slag met alle beelden. Ik maak een ruime selectie van de mooiste foto’s welke ik uitgebreid en optimaal bewerk. Binnen zes weken ontvangen jullie vervolgens deze selectie. Daarnaast maak ik nog een mooie slideshow met muziek waardoor jullie heerlijk kunnen genieten van de hoogtepunten van jullie dag.

Tot slot maak ik nog een prachtig fine-art album van absolute topkwaliteit voor jullie zodat jullie hier nog jarenlang van kunnen genieten.

Prijzen bruidsreportage

Iedere dag is anders. Daarom ter indicatie een vanaf prijs. Vanaf 2018 kom ik standaard met een tweede fotograaf. 

CHOOSE

Your Plan

Your Text

Price

Een reportage is te boeken vanaf:

€1495,-

inclusief: 2nd shooter (en nog veel meer)

Check snel of jullie dag nog beschikbaar is.