Wereld Familiedag

Wereld Familiedag

Gepubliceerd op

Wereld Familiedag

De Internationale Dag van het Gezin, ofwel Wereld Familiedag, is door de Verenigde Naties uitgeroepen op 15 mei. Op deze Dag staan we stil bij hoe belangrijk een hechte familie is voor een goede samenleving.

Als echt familiemens, is mijn familie onmisbaar. Het moeilijkste aan de hele pandemie vind ik dat ik mijn familie zo weinig zie en als ik ze dan zie dan kunnen we niet knuffelen of elkaar een kus geven. Ik mis de chaotische maar gezellige familiedagen waar we met zijn allen bij elkaar komen (hoewel ik het dan eind van de dag ook weer erg fijn vind om naar huis te gaan 😉 ) en ik vind het moeilijk dat ik mijn neefjes en nichtjes zo weinig zie. Videobellen met whats app is toch niet hetzelfde.

Ode aan het gezin

Voor mij is wereld familiedag dus een goede reden om een ode te brengen aan het gezin. En dan speciaal aan al die fantastische gezinnen en families die ik voor mijn lens heb gehad. Groot of klein, samengesteld of bloedverwant, chaotisch of rustig (al kom ik dat laatste niet zo vaak tegen 😉 ). Iedere keer weer is het een feest om deze gezinnen te mogen fotograferen.

Liefs Louise

p.s. Spreken deze beelden van het echte leven jullie ook zo aan? Vinden jullie het wel prima om niet te hoeven poseren en zijn jullie niet op zoek naar het perfecte plaatje?

Dan is een “dag uit jullie leven” reportage misschien wel iets voor jullie. Klik op de knop voor meer informatie:

Meer informatie

 

Wereld Familiedag Dag van het gezin Wereld Familiedag Wereld Familiedag Wereld FamiliedagDag van het gezin Louise van den Broek Dag uit je leven familiefotografie Dag uit je leven Wereld Familiedag Moments in Life Wereld Familiedag Kraamreportage Vollenhove Opa en Oma Onverwachte thuisbevalling Oudere kinderen bij bevalling Wereld Familiedag Louise van den Broek Gezin Wereld Familiedag Wereld Familiedag Broer en zus Newborn Purmerend Keizersnede tweeling Zwolle Zomer bruiloft buitenplaats Amerongen Zomer bruiloft buitenplaats Amerongen Trouwen op landgoed Overcinge trouwen op landgoed Brakkesteyn Moments in Life Moments in Life geplande keizersnede Zwolle-2

Hoe vaak staan jullie als gezin op de foto?

Een fotoshoot van jullie gezin, in alle chaos en gezelligheid, dat is wat ik jullie kan geven.

Gezinsfoto’s waar jullie op staan zoals jullie echt zijn. Samen ontbijten, gezellig knutselen, een driftbui van je peuter en buiten spelen en stoeien. Ik leg een dag uit jullie leven vast met alle leuke (en soms iets minder leuke) momenten. Een bijzondere fotoshoot van jullie dagelijkse geluk.

Meer informatie
Online marketing bureau