Winterbruiloft Zwolle en Genemuiden | Jochem & Rieneke

Geplaatst door op 19 januari 2018 in Bruiloften, Portfolio | Geen Reacties

Winterbruiloft Genemuiden

Stormachtig, koud, vies… Eigenlijk een beetje het zelfde weer als nu… Alleen dan met net dat beetje magie dat deze weken mist… sneeuw

Jochem & Reineke trouwden begin december en het was alles wat ze ervan hadden gehoopt en misschien nog wel meer.

Hun oorspronkelijke trouwdatum was in mei. Alleen toen besloot een klein wonder de boel een beetje in de war te brengen. Met een uitgerekende datum in april werd al snel besloten om de bruiloft vooruit te plaatsen.

Dus in plaats van het fotograferen van een gewonnen loveshoot in de binnenstad van Zwolle, deden we nu gewoon de trouwstoot in de binnenstad. Sfeervol, warm en gewoon prachtig met al die mooie lichtjes. Ben je ooit al eens in de bibliotheek in de kerk geweest? Geweldige achtergrond voor foto’s. Na buiten wat foto’s gemaakt te hebben lekker opwarmen in het cafe waar Jochem een deel van zijn vrijgezellenfeest had gevierd. Een kop warme chocomel kon daarbij natuurlijk zeker niet missen.

We hebben die dag nog veel meer moois mee gemaakt, maar laten graag de beelden voor zich spreken ;).

Groetjes Louise en Wilma

Gaan jullie trouwen in 2018? Van harte gefeliciteerd!!! Helaas heb ik dit jaar al heel wat bruidsparen moeten teleurstellen omdat ik al bezet ben op hun datum, dus wil je ons boeken wacht dan niet te lang met aanvragen.

Nog op zoek naar een bruidsfotograaf?

 

Winterbruiloft Zwolle Winterbruiloft Zwolle Winterbruiloft Zwolle Winterbruiloft Genemuiden Winterbruiloft Zwolle Trouwen in Genemuiden Winterbruiloft Zwolle Winterbruiloft Zwolle Winterbruiloft Zwolle Winterbruiloft Zwolle Winterbruiloft Zwolle Winterbruiloft Zwolle Winterbruiloft Zwolle Trouwen in Genemuiden Trouwen in Genemuiden

Winterbruiloft Zwolle

Leveranciers

Trouwlocatie: de Kaaihof
Bruidstaart: Wendy Jumelet
Tweede fotograaf: Wilma van den Berg
Trouwjurk: Pronvonias