Zijn laatste reis

Zijn laatste reis

Gepubliceerd op

Foto’s, ik had daar niet aan gedacht en vergat het in die drukke dagen rondom het afscheid.¬†Er was zo veel dat geregeld moest worden.

Maar wat ben ik nu, 3 maanden later blij met de foto’s en het fotoboekje

Katie Mars

Mijn opa nam wanneer hij op reis ging altijd dezelfde koffer mee. Of het nou een vliegreis was of een paar nachtjes logeren bij een van de kinderen. Die koffer ging mee. Het voelde dan ook niet meer dan logisch dat we hem in zijn koffer op zijn laatste reis zouden meenemen.

Middenin een natuurgebied onder de rook van Amsterdam, ligt een stukje grond dat jaren eigendom van de familie is geweest. Zowel opa & oma, als hun kinderen hebben daar een boom geplant. Toen het jaren later in handen kwam van een natuurbeheerder, zijn de meeste bomen gekapt omdat de roofvogels die de weidevogels teisterden daar een ideale uitwijkplek hadden. Gelukkig mocht de boom die opa en oma hadden geplant, blijven staan.

Er hoefde dan ook niet lang nagedacht te worden over waar hij zijn laatste rustplek zou krijgen. In zijn koffer is hij naar die plek gebracht en heeft hij onder de boom een heel fijn plekje gekregen. Daarna hebben we met de hele familie zijn leven gevierd.

Voor mijn oma heb ik foto’s gemaakt, zodat ze rustig op haar gemak kan terug kijken. Zelf dacht ik dat ik er niet zoveel waarde aan zou hechten, maar ik betrap mijzelf erop dat ik toch regelmatig nog even naar de foto’s kijk.

Zijn laatste reis

Uitvaartverzorging

De uitvaart en de daaropvolgende herdenkingsviering is ontzettend fijn begeleid door Rina, van vrouwen van Sereen uitvaartverzorging.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van afscheidsfotografie?

Meer informatie

 

Online marketing bureau